BoekenLeeslijst 2023
(+ 2022 -21)


Afgelopen jaar heb ik eens bijgehouden welke boeken ik lees en gelezen heb, en ik merkte dat het me toch wel stimuleerde om weer meer te lezen, om daar echt tijd voor vrij te maken.
En dus ga ik verder met bijhouden van de boeken die ik lees.


Ik lees nu:


(Een oude uit mijn Boekenkast; jaren geleden gekocht vanwege het 'Gebed bij langdurige pijn' wat ik met erdoorheen bladeren tegenkwam)

>> 'Gods beste geheimen' van Andrew Murray
Er valt nog zoveel te leren vanuit dit Dagboek, dat ik voor dit jaar ook gebruik, en een (groot?) gedeelte van volgend jaar, daar ik afgeweken ben van één hoofdstukje per dag; ik kwam te vaak tijd te kort om alles in één dag te overdenken.
>> '365 Gebeden' van Stormie Omartian'
Ook lees/bid ik elke dag een gebed uit '365 Gebeden voor een emotioneel gezond leven' van Stormie Omartian, af en toe ben ik stil en onder de indruk van hoe sommige dingen samenvallen ...5. >> 'Omnibus' van Corrie ten Boom
Deze omnibus bevat de volgende boeken:
* In Hem geborgen, het verhaal van mijn leven
* Onbegrijpelijke liefde
* Marsorders voor de eindstrijdSerie 'In het maanlicht'

9. >> 'Ademnood' van Terri Blackstock
      Deel 3


Opzij gelegd.
Misschien later nog een keer, voor nu teveel erbij om te doen, en kan er mijn aandacht niet echt bijhouden.Gelezen boeken  in 2022:

1. 
>> 'Alles wat ik wens' van Lynn Austin15. Ik vind het altijd heel fijn om de dag te beginnen met mijn Bijbel én een Dagboek, en dit jaar had ik eens een heel oude uit mijn boekenkast gepakt.
>> 'Gods beste geheimen' van Andrew Murray(In één jaar door de Bijbel Joni's Chronological Bible Reading Program)Gelezen boeken in 2021:

1. >> 'Als ik jou was' van Lynn Austin 

2. >> 'Kostbaar in mijn ogen' van Siri Mitchell3. >> 'Laatste bekentenis van Randy Singer4. >> 'Interventie van Terri Blackstock'
(Deel 1)

                         


         

5. >> 'Vicieuze cirkel van Terri Blackstock'
(Deel 2)7. >> 'Thuis in Trinity' van Delia Parr
Zie ook >> 'Thuis in Trinity' - de serie'

8. >> Ontwapenend Gebed van Anne v.d. Bijl & Al Janssen
9. >> 'Leven zonder beperkingen' van Nick Vujicic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten